Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

"ΑΤΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ" Προάγουν την αξία της υγείας και τις ιατρικές επιστήμες


"ΑΤΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ" 
Προάγουν την αξία της υγείας και τις ιατρικές επιστήμες



Η Υγεία είναι υπέρτατο αγαθό. Για να έχουμε λοιπόν καλή υγεία και να απολαμβάνουμε αυτό το αγαθό χρειάζεται να προλαμβάνουμε προτού χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία μας.




Με αυτήν την σκέψη η ομάδα μας επικοινώνησε με μια πλειάδα ιατρών και ειδικών επιστημόνων που μας ενημέρωσαν για ό,τι καινούργιο υπάρχει για την πρόληψη, την προάσπιση της υγείας μας αλλά και τη θεραπεία πολλών προβλημάτων υγείας που μας απασχολούν.
Το 1ο περιοδικό «ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ», που κρατάτε στα χέρια σας, μας γνωρίζει το σώμα μας και τις ανάγκες του,μας ενημερώνει για το πώς θα το προφυλάξουμε από ιώσεις, νευρώσεις και αυτοάνοσες παθήσεις. Μας συμβουλεύει για θέματα υγείας και ομορφιάς, άσκησης και
ευεξίας, υγιεινής διατροφής και φροντίδας. Προάγει την αξία της υγείας και τις ιατρικές επιστήμες. Πληροφορεί για νέες μεθόδους αλλά και επαναστατικές εφαρμογές στον τομέα της υγείας.
Ευχαριστούμε τους ιατρούς, τους ειδικούς επιστήμονες, τους γυμναστές και τους επαγγελματίες υγείας για την συνεργασία τους.

Ετοιμάζουμε με αισιοδοξία το επόμενο που ελπίζουμε να γίνει διπλάσιο σε σελίδες και πλουσιότερο σε ύλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υγεία για όλους - Τεύχος 9

Υγεία για όλους - Τεύχος 9 με διαφορά προς το καλύτερο κάθε τεύχος μας λένε οι ειδικοί!